top of page

Workshop

Indien make- up voor jou nog veel geheimen heeft of je wil het allemaal graag net iets verfijnder, of hoe doe je nu die smokey eyes of winged eyeliner,... Boek dan jouw workshop. Graag privé of liever een avond onder vriendinnen met een hapje en een drankje, alles is mogelijk.

Onder begeleiding van mezelf creeëren we een look die volledig bij u past, hoe u een naturelle dag make- up aanbrengt, of hoe u een make- up aanbrengt voor een avondje uit, party of een etentje. 

De workshop gaat door in de vernieuwde zaak in Knokke. In de prijs zit alle gebruik van  penselen en make- up inbegrepen. We noteren alles dat u gebruikt heeft tijdens de workshop op een make- up fiche zodat u op ieder moment kunt terug kijken. Tevens krijg je 10% korting op de producten die u tijdens de workshop wenst aan te kopen. 

 

75 EUR

Workshop 1 persoon

Workshop 2 personen

Workshop 3 tot 5 personen:

65 EUR p.p.

55 EUR p.p

PUNE.

Maak kennis met PUNE. Make-up voor de professionele en bewuste gebruiker. Bewust, omdat we de kracht zien in essentials die bij je passen. De juiste kleuren en geen overbodige producten. Een assortiment waarmee je iedere dag de perfecte look creëert. Met een beetje hulp van de professional.

Ontstaan in Maastricht uit liefde voor het soigneren. PUNE gelooft in de kracht van de professional die samen met jou de juiste make-up selecteert. Dat de producten dierproef- en parabenenvrij geproduceerd zijn bij PUNE is vanzelfsprekend. Met gespecialiseerden make-upfabrikanten in Italië en de kennis van de visagisten is dit assortiment tot stand gekomen. Een rijk scala aan kleuren, zodat er voor iedere huidskleur, voorkeur én gelegenheid een kleur te krijgen is.

www.pune.nl

bottom of page