top of page

Browbar

Een wenkbrauw is het belangrijkste onderdeel van het gezicht. Wil je graag de perfecte wenkbrauwen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Indien je voor de eerste maal langs komt bespreken we tot in de details wat jouw verwachtingen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Als brow stylist help ik je daar zo goed als mogelijk mee. Voor iedere wenkbrauw is een oplossing!

Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden, wil je graag om de zoveel weken mooie wenkbrauwen of liever een semi- permanente oplossing? Bekijk dan de verschillende behandelingen. Weet je niet wat de beste oplossing is, dan bekijken we samen naar de gepaste behandeling. Vraag zeker naar de mogelijkheden of een intakegesprek.

Door mij steeds bij te benen met de nieuwste technieken op de markt en mij steeds te verbeteren kan je erop vertrouwen dat ik de nieuwste technieken goed beheers.

Wanneer je langskomt in de browbar dan wil ik deze ervaring zo aangenaam mogelijk maken. Voor mij staat comfort van de klant nog steeds op de eerste plaats.

Indien je de behandeling browshape of hennabrows boekt, dan sluit ik de behandeling af met een massage van de wenkbrauwen. Sluit je ogen en geniet van jou me- time moment. Ook hiervoor heb ik mij verdiept in de reflexologie van het gezicht. Door verschillende punten te activeren in het gezicht ben jij helemaal ontspannen na de behandeling.

Browshaping

Browshaping of browmapping is de trend van vandaag. Ik begin met het opmeten van de wenkbrauwen, hierbij luister ik uiteraard naar de vorm die jij wenst maar ook naar de vorm van het gezicht. Daarna ga ik de haartjes verwijderen, dit kan op verschillende manieren:


- Epileren met hars.

- Threading, een oosterse manier van epileren. Door middel van draad worden alle haartjes verwijderd. De huid wordt niet belast en is daarom ook geschikt voor de gevoelige huid. 

- Klassieke manier met pincet. Indien je liever geen van beide vernoemde methoden verkiest dan kan dit op de klassieke manier. Afwerken gebeurt steeds met pincet.

Omdat ik je volledig zen en ontspannen wil laten vertrekken en je een volledig ontspannen gevoel wil geven bij vertrek, sluit ik de behandeling af met een massage van de wenkbrauwen. Sluit je ogen en geniet van de massage. 

Indien je dit hierna graag wil kan ik de wenkbrauwen afwerken met make- up. 

Extra optie: verven (reguliere wenkbrauwverf) +10€

25 EURO

4U6A0043.jpg
4U6A0058.jpg

Browshaping + Henna of HD brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, kan wenkbrauwhenna vijf tot veertien dagen blijven zitten. 

Net als bij het verven met reguliere wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

HD brows zijn bijna identiek aan hennabrows, enkel verschilt de verf van hennabrows en HD brows. Dus indien henna om gelijk welke redenen niet bij jou past, denk dan aan allergie, huid textuur, weinig haartjes,... dan pas ik de verf aan. 

Omdat ik je volledig zen wil laten vertrekken en je een volledig ontspannen gevoel wil geven bij vertrek, sluit ik de behandeling af met een massage van de wenkbrauwen. Sluit je ogen en geniet van de massage. 

Indien je dit hierna graag wil kan ik de wenkbrauwen afwerken met make- up. 

Deze behandeling is steeds inclusief browshaping. Het is aangeraden om een patchtest of allergietest te doen 48u op voorhand.

47,50 EURO

henna manon.jpg
17872043378646037.jpg

Browshaping + Browlift

Groeien jouw wenkbrauw haartjes alle kanten op, behalve de goede kant. Of staan de haartjes allemaal "warrig" door elkaar. Wil je graag dat de haartjes in de juiste richting blijven staan? Dan is Browlift of Brow lamination de oplossing. De natuurlijk haartjes worden door middel van een lotion in de gewenste richting geplaatst. Je krijgt onmiddellijk een vollere wenkbrauw. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft +/- 6 weken zichtbaar.

Deze behandeling is geschikt indien je zelf vollere wenkbrauwen hebt. Bij dunne, fijne of korte wenkbrauwen kan deze behandeling een minder goed resultaat hebben.

Deze behandeling is steeds inclusief browshaping en eventueel kleuren van de wenkbrauwen. 

65 - 90 EURO

browlift website.jpg
browlift 2 website.jpg

Botox Lashlift 

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig.

Een lash lift geeft een veel natuurlijker effect dan extensions doen. Het zijn je eigen wimpers en met wimperverf creëer je de illusie dat er nóg meer volume in je wimpers is. Ook blijft een lashlift langer zitten, zo'n 6 tot 7 weken, terwijl je extensions om de 4 weken weer moet bijvullen en soms sneller.

De botox lash lift gaat nog een stapje verder. Deze behandeling gaat de wimperhaartjes heel intens tot helemaal in de cuticle van de haartjes gaan voeden. Hierdoor worden broze haartjes terug hersteld en worden alle gaten in de wimpers opgevuld. Door deze stap toe te voegen kan je nog langer genieten van je lashlift.

Een goede nazorg is minstens even belangrijk als de lashlift zelf. Door de wimpers iedere dag te voeden gaat je lashlift veel langer houden. Indien je dit niet gaat doen kunnen de wimpers na enkele weken wat warrig worden. Het product kan aangekocht worden in de zaak.

70 - 80 EURO

lashlift.TIF

Ombré powder brows

Ombré powderbrows is de nieuwste trend in de wereld van semi permanente make- up. De ombré powderbrows is een semi permanente techniek die van ultra natuurlijk tot iets meer uitgesproken kan worden toegepast. De duurzaamheid van deze semi permanente techniek blijft, afhankelijk van huidtype, 1,5 tot 2 jaar mooi. Semi permanent wil zeggen dat het pigment op verloop van tijd vervaagt, niet te vergelijken met een tatoeage.

De ombré techniek of soft powder brows is de meest natuurlijke techniek indien het over powderbrows gaat. Door een ombré/ schaduw te creëren in de wenkbrauw krijg je een vollere en natuurlijke wenkbrauw, geen harde aflijnen en een onnatuurlijke wenkbrauw maar een zachte poedertechniek. Ideaal voor iedereen.

Tijdens de behandeling gaan we eerst bespreken welke vorm, kleur intensiteit,... je graag wenst. Daarna ga ik de wenkbrauwen uitmeten en voortekenen. Zo heb je al een idee hoe de vorm er zal uitzien. Pas indien we beide akkoord en tevreden zijn gaan we over tot het zetten van de wenkbrauwen.

Nazorg:

Minstens even belangrijk na het zetten van de wenkbrauwen is de nazorg. Het volledige genezingsproces van powderbrows duurt 21 dagen. 7 tot 10 dagen van deze 21 dagen is een proces dat zichtbaar is. de volgende 14 dagen zijn enkel zichtbaar voor jezelf.

Bijwerking:

Na de eerste behandeling gaan de wenkbrauwen nog 70% vervagen in kleur en 20 % krimpen. Bij de bijwerking worden nog eventuele kleine aanpassingen aan de kleur, dikte en/ of vorm toegepast en wordt de kleur opnieuw wat bijgewerkt. Het garandeert ook een langere houdbaarheid. De bijwerking vind plaats 6 a 8 weken na de eerste behandeling.

Indien de sessie na eenmaal voor jou voldoende is kun je de bijwerking ook uitstellen tot 6 maanden a 1 jaar.

Indien gewenst kan een intakegesprek plaats vinden. Hier bespreken we de wenkbrauwen en krijg je alle uitleg over het verloop van de behandeling en de nazorg. Indien je dan wenst kunnen we de afspraak inplannen voor het plaatsen van de poederbrows.

349 EURO

Bijwerking:
tot 8 weken: 50€
2 tot 6 maand: 99€
6 tot 10 maand: 149€
10 tot 14 maand: 199€
14 tot 18 maand: 249€
18 tot 24 maand: 299€
24 maand tot ...: 399€

lashlift elin-2.jpg
bottom of page