Browbar

Een wenkbrauw is het belangrijkste onderdeel van het gezicht. Wil je graag de perfecte wenkbrauwen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Indien je voor de eerste maal langs komt bespreken we tot in de details wat jouw verwachtingen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Als brow stylist help ik je daar zo goed als mogelijk mee. Voor iedere wenkbrauw is een oplossing!

Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden, wil je graag om de zoveel weken mooie wenkbrauwen of liever een semi- permanente oplossing? Bekijk dan de verschillende behandelingen. Weet je niet wat de beste oplossing is, dan bekijken we samen naar de gepaste behandeling. Vraag zeker naar de mogelijkheden of een intakegesprek.

Door mij steeds bij te benen met de nieuwste technieken op de markt en mij steeds te verbeteren kan je erop vertrouwen dat ik de nieuwste technieken goed beheers.

Wanneer je langskomt in de browbar dan wil ik deze ervaring zo aangenaam mogelijk maken. Hiervoor heb ik mij verdiept in de wereld van etherische olie. Hier werk ik dan ook vaak mee.

 

Indien je de behandeling browshape of hennabrows boekt, dan sluit ik de behandeling af met een massage van de wenkbrauwen. Sluit je ogen en geniet van jou me- time moment. Ook hiervoor heb ik mij verdiept in de reflexologie van het gezicht. Door verschillende punten te activeren in het gezicht ben jij helemaal ontspannen na de behandeling.

Browshaping

Browshaping of browmapping is de trend van vandaag. Ik begin met het opmeten van de wenkbrauwen, hierbij luister ik uiteraard naar de vorm die jij wenst maar ook naar de vorm van het gezicht. Daarna ga ik de haartjes verwijderen, dit kan op verschillende manieren:


- Epileren met hars.

- Threading, een oosterse manier van epileren. Door middel van draad worden alle haartjes verwijderd. De huid wordt niet belast en is daarom ook geschikt voor de gevoelige huid. 

- Klassieke manier met pincet. Indien je liever geen van beide vernoemde methoden verkiest dan kan dit op de klassieke manier. Afwerken gebeurt steeds met pincet.

Omdat ik je volledig zen en ontspannen wil laten vertrekken en je een volledig ontspannen gevoel wil geven bij vertrek, sluit ik de behandeling af met een massage van de wenkbrauwen. Sluit je ogen en geniet van de massage. 

Indien je dit hierna graag wil kan ik de wenkbrauwen afwerken met make- up. 

Extra optie: verven (reguliere wenkbrauwverf) +10€

25 EURO

4U6A0043.jpg
4U6A0058.jpg

Browshaping + Henna

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. Is gewone verf na een tot twee dagen van de huid, kan wenkbrauwhenna vijf tot veertien dagen blijven zitten. 

Net als bij het verven met reguliere wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

Omdat ik je volledig zen wil laten vertrekken en je een volledig ontspannen gevoel wil geven bij vertrek, sluit ik de behandeling af met een massage van de wenkbrauwen. Sluit je ogen en geniet van de massage. 

Indien je dit hierna graag wil kan ik de wenkbrauwen afwerken met make- up. 

Deze behandeling is steeds inclusief browshaping. Het is aangeraden om een patchtest of allergietest te doen 48u op voorhand.

45 EURO

Browshaping + Browlift

Groeien jouw wenkbrauw haartjes alle kanten op, behalve de goede kant. Of staan de haartjes allemaal "warrig" door elkaar. Wil je graag dat de haartjes in de juiste richting blijven staan? Dan is Browlift of Brow lamination de oplossing. De natuurlijk haartjes worden door middel van een lotion in de gewenste richting geplaatst. Je krijgt onmiddellijk een vollere wenkbrauw. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft +/- 6 weken zichtbaar.

Deze behandeling is geschikt indien je zelf vollere wenkbrauwen hebt. Bij dunne, fijne of korte wenkbrauwen kan deze behandeling een minder goed resultaat hebben.

Deze behandeling is steeds inclusief browshaping. Henna kan enkel indien er een week tussen beide behandelingen zit.

Extra optie: verven (reguliere verf) +10€

50 EURO

Microblading

Wens je graag een meer permanente oplossing? Kies dan voor microblading. Dit is één van de natuurlijkste technieken die onder de noemer "permanente make- up" valt. Bij microblading, ook wel hairstrokes genoemd, worden er fijne stroken met pigment aangebracht op de huid. De gepigmenteerde haartjes zijn bijna niet te onderscheiden van de echte haartjes, waardoor het resultaat heel natuurlijk oogt.

Microblading is een semi- permanente oplossing die, afhankelijk van je huidtype, één tot twee jaar op de huid blijft. 

 

De behandeling bestaat uit 2 sessies. Bij de eerste sessie worden de wenkbrauwen heel precies,nauwkeurig en zorgvuldig uitgetekend en wordt er voor de eerste maal hairstrokes geplaatst. Na zes weken volgt de bijwerking, hierbij worden de hairstrokes bijgewerkt. De bijwerking is van groot belang voor de houdbaarheid van de behandeling.

 

Wens je graag meer informatie over deze behandeling, of twijfel je of deze behandeling wel bij je past, kom dan eerst langs voor een intakegesprek. We overlopen alle voor- en nadelen van deze semi- permanente make- up.

De prijs is inclusief de bijwerking.

 

Intakegesprek 25€
 

300 EURO

One by one lashes

Met wimperextensions kun je de natuurlijke wimperharen verlengen en verdikken, om daarmee een mooiere oogopslag te creëren. Hierbij wordt op elke volwassen wimper een extension geplaatst.
 

De behandeling van een volle set duurt gemiddeld 1,5 uur. Het bijvullen duurt ongeveer een uur (naar gelang de tijd die er tussen zit). Ik kijk namelijk alle wimpers goed na en verwijder deze indien ze niet meer correct zitten.

De wimperextensions van het merk Lash eXtend zijn gemaakt van synthetische materialen met een hoge kwaliteit. Wat speciaal is aan deze wimperextensions is dat ze zijn afgewerkt met een zijde coating.

De extensions zijn zijdezacht, een natuurlijk set wimperextensions voel je niet zitten!

Hoe worden ze bevestigd?
De extensions worden op een eigen wimper geplaatst. Wimperextensions worden met een minimale hoeveelheid lijm, speciaal ontwikkeld voor wimperextensions, geplaatst.

Het is van belang dat je geen oog make-up op hebt waneer je naar je afspraak komt.
Er is gebleken dat het demaquilleren van de ogen net voor een behandeling niet gunstig is voor de hechting van de wimperextensions. Deze zullen dan in bijna alle gevallen sneller uitvallen dan normaal.

Info over hoe je de wimpers behandelt krijg je mee na de behandeling.

Nieuwe set

Bijwerking tot 2 weken

Bijwerking tot 3 weken

Bijwerking tot 4 weken 

Bijwerking tot 5 weken 

Bijwerking na 5 weken (= nieuwe set)

115 EURO

45 EURO

50 EURO

60 EURO

70 EURO

115 EURO