top of page

Bruidsmake- up inclusief proefsessie

Uw trouwdag, een dag vol emoties. Een onvergetelijke dag die veel stress met zich meebrengt. Als make- up artist zorg ik ervoor dat je straalt op deze zéér belangrijke dag. Je bent de ster van de dag en wil er graag de ganse dag stralend uitzien. Ik zorg ervoor dat je eruit ziet als je verfijnde zelf.

We beginnen met een proefsessie enkele weken vooraf. Hier luister ik vooral naar de wensen van de bruid, de stijl van het kleed, eventuele thema's, locatie, haarstijl, ...
Van hieruit doen we een proef make- up. Ik noteer alles zorgvuldig zodat we op jouw trouwdag onmiddellijk aan de slag kunnen. Uw huid krijgt de kans om te wennen aan de producten, dit is zeer belangrijk, zo weten we ook dat je op jouw trouwdag geen allergische reactie krijgt op één van de producten. Dit is waarom een proef make- up sterk wordt aangeraden.

Ik kom graag op verplaatsing, hierbij hanteer ik een minimum van 5 personen. Indien dit voor minder dan 5 personen is, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Indien je wenst dat er meerdere personen worden gemaquilleerd dan maken we op de proefsessie ook een dagplanning op. 

Op jouw trouwdag spreken we af op het afgesproken tijdstip, dit bij jou thuis vanaf 5 personen of bij mij in het salon. Dit wordt vooraf op de proefsessie allemaal besproken. 

140 EUR

IMG_6501.JPG
bruid 1.jpg
_DSC7135 kopiëren.JPEG

Suite make- up

Net als voor de bruid, wil ook graag jouw suite er goed uitzien. Indien gewenst kunnen jouw gasten, denk maar aan mama en schoonmama maar ook uw bruidsmeisjes, zich laten maquilleren. 

55 EUR

suite 1.jpg

Indien je dit als bruid wenst, kan het haar ook gedaan worden. Ik werk samen met kapster, Sarah Vuyts Hair, voor bruids-kapsels.

Wij werken als team heel vaak samen en zijn hierdoor goed op elkaar afgestemd. We werken nauw samen en zorgen voor een stress vrij moment van klaar maken.  

Ze is een pro in haar vak en creëert prachtige bruids- kapsels.  Neem contact op voor meer info.

Mogelijke extra kosten:

  • Vervoerskosten: 0,75 EUR/ km (dit enkel buiten grond gebied Knokke- Heist).

bottom of page